За останні кілька років індустрія смартфонів домоглася значних успіхів у плані технологічних поліпшень, і одна з найбільш важливих областей - це технологія акумуляторів.

Ми чули про компанії, що випускають смартфони, які планують використовувати графенові батареї, але досі жодна з цих компаній не використовувала їх у своїх пристроях. Але, схоже, ситуація може змінитися дуже швидко.

Samsung Galaxy XCover Pro, gizchina
Samsung Galaxy XCover Pro, gizchina

Американська компанія Real Graphene працює над батарейными елементами з поліпшеними графеновыми властивостями, які, за словами компанії, практично готові для масового комерційного використання. Що стосується переваг графенової батареї, то вона, як стверджується, заряджається дуже швидко.

Samsung Galaxy XCover Pro, PhoneArena
Samsung Galaxy XCover Pro, PhoneArena

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Семюеля Гонгу, генерального директора Real Графен, в той час як для зарядки звичайних телефонних акумуляторів потрібно близько 90 хвилин, іноді трохи швидше, акумулятор Real Graphene працює набагато швидше, а для повної зарядки акумулятора 3000 мАч потрібно близько 20 хвилин, використовуючи зарядка 60 Вт. Звучить дуже круто, але досі невідомо, наскільки сильно зміниться ціна на смартфони, і коли система взагалі з'явиться на ринку.

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.