Всесвітньо відома компанія Tesla показала нову модель машини, зображення якої розмістили в китайському мобільному додатку WeChat. Про це повідомляє BGR.

Нова модель Tesla

Це фото стало частиною повідомлення про швидке відкриття проєктно-дослідницького центру американського автовиробника в Китаї. Слід зазначити, що Tesla шукає дизайнерів для створення автомобілів "в китайському стилі", а також хоче "інтегрувати китайське мистецтво в орієнтовану на майбутнє Tesla".

До того ж, цей новий автомобіль зовні нагадує кросовер Model Y, проте за розмірами він трохи менше і має більш загострені форми. Також на фото автомобіля відсутні дзеркала заднього виду.

Ще 7 січня американська компанія Tesla відкрила завод в Китаї. Також він став першим для компанії за межами Сполучених Штатів Америки. Шанхайський завод стане першим, на якому буде вироблятися кросовер Model Y, розрахований в основному на китайський ринок.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що власника Tesla в канадській провінції Онтаріо спіймали, коли він сидів за кермом електрокара з автопілотом і чистив зуби ниткою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Tesla говорить, що його продуктивність Model S може впоратися з цим все за 2,4 секунди і досягти максимальної швидкості 163 миль в годину.

Також портал Знай.ua писав, що засновник американської компанії Tesla, мільярдер і винахідник Ілон Маск анонсував появу автомобілів, які зможуть "розмовляти" з людьми.