Південнокорейський виробничий гігант Samsung - один з небагатьох виробників, у яких в даний час є складаний телефон. Інсайдери раніше повідомляли, що смартфони покажуть публіці 11 лютого. Нещодавно в мережі з'явився новий рекламний плакат цього пристрою. Від користувача Weibo, новий пристрій Samsung зі складним екраном використовує унікальний подвійний дизайн. Це робить пристрій більш компактним, ніж перше покоління. Плакат також має назву “Galaxy Z”, але іншої інформації немає.

Samsung Galaxy Z, gizchina

Тим не менш, за зовнішнім виглядом це пристрій дуже схоже на подвійний складаний телефон, який показав TCL. У повністю розгорнутому вигляді це 10-дюймовий планшет з конфігурацією задньої камери з чотирма камерами. Це пристрій також можна скласти у формі букви “Z”, як на плакатах Samsung.

Подивимося, у скільки обійдеться цей девайс.

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.