Астронавти NASA (Національне управління по аеронавтиці і дослідженню космічного простору) зробили фотографію моменту сходження диска Сонця над поверхнею Землі. Відповідне фото опублікували в Instagram. Звичайно, такі фото величезна рідкість для користувачів мережі, особливо, коли їх роблять з МКС.

Наголошується, що на знімку зображена поверхня Землі над Філіппінським морем. Відблиски, єдиною в Галактиці Чумацький Шлях зірки під час орбітального сходу, пофарбували море в золотий колір. Також сонячні промені підкреслили хмари. Виглядає дуже незвично, але схід Сонця з космосу помітно відрізняється від сходу на Землі.

Знімок був зроблений астронавтами Міжнародної космічної станції. В кадр також потрапила частина сонячних панелей МКС.

МКС
МКС

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.