Глава відділу MIUI Джин Фан нещодавно оголосив про останні досягнення Xiaomi MIUI 11 в Weibo. Повідомляється, що компанія планує змінити анімацію і роботу безлічі елементів інтерфейсу.

Xiaomi MIUI 11, gizchina

Що стосується поліпшення в настільній анімації і жестах, оцінки користувачів, що мали доступ до бета-версії, були задовільними.

MIUI 11
MIUI 11

Xiaomi відкликала свої теми MIUI на пристроях ЄС близько року тому через проблеми з конфіденційністю. Xiaomi нещодавно змінила програмне забезпечення, щоб воно відповідало GDPR. За словами виробника, компанія готується до повернення кастомних тим на кінець цього року. Впровадження програми дизайну починається в січні, і до середини травня користувачі MIUI повернуть теми на свої смартфони Android в Європі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.