Екран Huawei Mate X стане жертвою тих же проблем, з якими стикається Samsung Galaxy Fold. Зламати екран дуже легко, а ремонт коштує вдвічі дешевше смартфона.

Технологія складних смартфонів все ще перебуває в зародковому стані. Про це нагадують численні повідомлення з Китаю про Huawei Mate X. Перший складаний смартфон виробника був випущений в Китаї в листопаді 2019 року. І ми чекали багато чого, особливо з точки зору довговічності, порівняно з рішенням, обраним для Samsung Galaxy його Fold. Однак, згідно з декількома відео і відгуками користувачів, складаний екран смартфона так само крихкий, як і його конкурент.

Сайт SlashGear опублікував список користувацьких відео, зібраних на каналі YouTube Fold Universe. Ми виявляємо кілька збоїв роботи екрану у відео. У деяких випадках екран абсолютно непридатний для використання. Хоча в інших випадках перестає працювати тільки частину екрану. В інших товста чорна лінія з'являється в середині екрану.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Mate X досить добре продавався в Китаї, де він швидко опинився на складі. Але новим власникам цього смартфона за 2400 доларів доведеться зіткнутися з високою вартістю заміни екрану. Це коштує близько 1000 доларів, що становить майже половину ціни пристрою.

Зміна екрану на Galaxy Fold коштує всього $ 145 з першого разу. І ціна ремонту залишається більш розумною поза гарантії, так як заміна коштує максимум 550 доларів США поза гарантії.

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.