У минулому році 60% літаків, що надійшли з підприємств Державного концерну Укроборонпром у військові частини, пройшли не тільки ремонт, але і модернізацію. Зазначимо, що під модернізацією має на увазі поліпшення характеристик за рахунок зміни комплектуючих і озброєння.

авіація ЗСУ
авіація ЗСУ

У командуванні Повітряних сил відзначають, що в минулому році з підприємств Державного концерну Укроборонпром у частині надходили літаки типу Міг-29, Міг-29УБ, Су-27, Су-25, Су-24М, Іл-76 МД, Ан-26, підкреслюючи, що близько 60 відсотків з них пройшли не тільки ремонт, але і модернізацію.

бійці ЗСУ
бійці ЗСУ

Що конкретно змінили, і які характеристики змінили - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.