11 лютого Galaxy Z Flip дебютує як другий складаний телефон від Samsung поряд з серією Galaxy S20. Як і Motorola Razr 2019, анонсований в листопаді 2019 року, Galaxy Z Flip являє собою розкладний телефон зі складним дисплеєм. Тепер інсайдери дізналися характеристики майбутнього смартфона.

Galaxy Z Flip буде оснащений 6,7-дюймовим динамічним AMOLED дисплеєм. Телефон оснащений фронтальною камерою з роздільною здатністю 10 мегапікселів.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Задня сторона Galaxy Z Flip має подвійну камеру. В даний час відомо, що його основний об'єктив має 12-мегапікселів. Телефон буде працювати на ОС Android 10 на базі One UI 2.1. Galaxy Z Flip запропонує користувачам велике внутрішнє сховище об'ємом 256 ГБ. Це може бути акумулятор на 3300 маг або 3500 маг.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Про ціни поки говорити рано.

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.