Однією з тенденцій, які ми побачимо в цьому році в мобільній індустрії, є потужна фронтальна камеру. Однак, в залежності від телефону, отвір може бути розташовано у верхньому лівому кутку, в центрі або у верхньому правому куті дисплея. Іншими відзнаками будуть розміри отвору, в деяких з яких розміщується одна камера, а в інших - дві камери.

Сьогодні в мережі з'явився невідомий телефон з отвором для двох камер.

За словами Tech YouTuber, Арун Майни, відомого як Mrwhosetheboss, який поділився фотографією, безіменний телефон є першим в світі з 44-мегапіксельною камерою з двома фронтальними камерами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сама крута камера для селфи, яку ми бачили в телефоні, - 32-мегапіксельна, але витік інформації з минулого тижня показала, що Samsung Galaxy S20 Ultra 5G буде мати 40-мегапіксельну фронталку.

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.