Google Chrome - один з кращих мобільних браузерів для Android. Він пропонує безшовну інтеграцію на всіх ваших пристроях, оснащений новітнім дизайном матеріалів Google, а також містить корисні функції для досвідчених користувачів. Тепер у користувачів може з'явитися ще одна причина використовувати Google Chrome в якості браузера за замовчуванням завдяки вхідної функції, яка дозволить вам легко обмінюватися зображеннями, копіювання їх в буфер обміну.

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

Розробники XDA виявили недавній отримати на Chromium Gerrit, розкриває розвиток цієї функції. У коммите описується нове контекстне меню, яке дозволяє користувачам копіювати зображення безпосередньо з Google Chrome.

Google Chrome
Google Chrome

Користувачі вже можуть обмінюватися зображеннями з браузера, але вони повинні використовувати меню обміну Android. Копіювання зображень може спростити цей процес, дозволяючи користувачам Google Chrome обмінюватися зображеннями всього за пару натиснень.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Коли оновлення вступить в силу - невідомо.

Нагадаємо, що компанія Oppo запатентувала унікальний дизайн смартфона. Такого зовнішнього вигляду девайса ви ще точно не бачили.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple запатентувала ноутбук MacBook з сенсорним дисплеєм. Новинка може похвалитися наявністю дисплея, який може виконувати дії за допомогою жестів.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлення ОС для AirPods Pro вивело з ладу навушники. Користувачі масово скаржаться на несправність роботи технології шумозаглушення.