Згідно з новими повідомленнями, японський технологічний гігант - Sony - мабуть, вирішив продовжити ту ж стратегію, прийняту ще в минулому році. Це означає, що вони запустять два флагмана, перший з яких побачить світ на MWC 2020 в Барселоні, який стартує 24 лютого.

Sony, 112 канал
Sony, 112 канал

В тих же повідомленнях передбачається, що новий Sony Xperia буде використовувати дуже великий 6,6-дюймовий дисплей з тепер вже знаковим співвідношенням сторін 21: 9 від Sony. Дисплей також буде мати тип OLED, дозвіл 4K і підтримку HDR. Високоякісний дисплей у поєднанні з новим чіпсетом Qualcomm Snapdragon 865 SoC; разом з модемом Snapdragon X55 5G.

Sony Xperia 2
Sony Xperia 2

Отже, наступний телефон Xperia від Sony цілком може стати першим у світі телефоном з технологією Snapdragon 865 з екраном 4K. Крім того, це буде перше в світі пристрій 5G з дисплеєм 4K.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Правда, про ціну поки нічого не відомо.

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.