Toyota Motor Corp заявила у вівторок, що відкличе 3,4 мільйона автомобілів по всьому світу через електронного дефекту, який може призвести до того, що подушки безпеки не спрацюють в аваріях.

Mark toyota, gizchina
Mark toyota, gizchina

Нагадаємо, що серед цих авто є Corolla 2011-2019, Matrix 2011-2013, Avalon 2012-2018 і гібридні автомобілі Avalon 2013-2018. Настійно рекомендуємо скористатися послугами виробника для безпеки.

Транспортні засоби можуть мати електронний блок управління, який не має належного захисту від електричних перешкод, які можуть виникнути при аваріях, які можуть призвести до неповного чи неробочому спрацьовування подушок безпеки. Це також може перешкоджати роботі натягування ременів безпеки.

toyota rav 4
toyota rav 4

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Toyota відмовилася повідомити, скільки смертей або травм було пов'язано з дефектом. Компанія повідомить власників транспортних засобів про відкликання до середини березня.

Нагадаємо, що компанія Huawei знайшла заміну сервісів Google. На цей раз компанія хоче створити свої сервіси, які зможуть виконувати вс необхідні дії для створення цілої екосистеми сервісів для смартфонів власного виробництва.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google вирішила порадувати користувачів унікальним оновленням для мобільної версії браузера Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі знайшли згадку про Android R, який з'явиться на майбутніх смартфонах. Правда, коли новинка з'явиться на ринку - невідомо.