Sony вже підтвердила, що компанія випустить ігрову консоль наступного покоління - Sony PlayStation 5, також відому як PS5, під час курортного сезону в кінці цього року.

Sony PlayStation 5, gizchina

Однак компанії ще належить розкрити апаратний дизайн майбутньої ігрової приставки. Тепер з'являються повідомлення про новий контролер, який Sony запропонує разом з PlayStation 5, який буде називатися DualShock 5.

Є також повідомлення та витоку, які підтверджують, що новий контролер буде дуже схожий на поточний DualShock 4 і буде повністю сумісний з PS4. Тепер новий звіт стверджує, що він також буде супроводжуватися підтримкою голосового помічника. Звучить дуже круто, та й функціонал значно розшириться, якщо контролер зможе виконувати голосові вказівки від геймерів.

Грубо кажучи, компанія впроваджує мікрофон у свої контролери.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.