Вчені припускають, що джерелом нового коронавіруса, який викликав епідемію пневмонії у Китаї, можуть бути змії. На щастя, на території України ці види змій не живуть.

Вчені побороли ВІЛ
Вчені побороли ВІЛ

Про це йдеться в дослідженні, опублікованому в журналі медичної вірусології (Medical Journal of Virusology).

Потім учені досліджували геном вірусу і з'ясували, що найбільш вірогідним носієм 2019-nCoV можуть бути змії.

Вчені вилікували пацієнта, зараженого ВІЛ
Вчені вилікували пацієнта, зараженого ВІЛ

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А саме китайський крайт і китайська кобра. Вчені відзначили, що ці змії продавалися на ринку морепродуктів, після яких у продавців та відвідувачів ринку і було виявлено цей коронавіруса.

Нагадаємо, що компанія Huawei готова до нових санкцій з боку США. У компанії відзначили, що у них вже є План Б, і навіть санкції з боку США не завадять корпорації робити гаджети і далі.

Як повідомляв Знай.uа компанія характеристики майбутнього гнучкого Samsung Galaxy Z Flip розчарують користувачів. Інсайдери повідомляли, що смартфон отримає круту камеру, але це виявилося неправдою.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустить довгоочікуваний флагман з топовими характеристиками, а екран отримає дозвіл 4К, що є рідкістю навіть для флагманів.