Після офіційних рендерів Galaxy S20 і S20 Plus тепер у нас є офіційні рендери для топового варіанти смартфона. Звичайно ж, мова йде про Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Крім демонстрації всього дизайну телефону, інсайдери також підтвердили наявність відразу двох ключових особливостей.

SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA 5G, gizchina

Смартфон Galaxy S20 Ultra 5G буде коштувати 1349 євро (приблизно 1491 долар). Варто відзначити, що це ціна базового варіанту. З урахуванням вищесказаного у нас до цих пір немає повної інформації про ємності сховища, яку може запропонувати цей пристрій.

SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA 5G

Ззаду ви побачите чотири різних сенсора камери, нижній - перископічний об'єктив з 10-кратним оптичним і 100-кратним цифровим збільшенням.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.