Нещодавно дослідники Google заявили, що в веб-браузері Apple Safari є багато дірок в безпеці, які дозволяють хакерам відстежувати поведінку користувачів у браузері. Цікаво, що це можна зробити за допомогою інструменту, який був розроблений для захисту конфіденційності користувачів.

MacBook Pro
MacBook Pro

Фактично, Google, за повідомленнями розкрив ці недоліки Apple в серпні минулого року. У грудні минулого року Apple смутно розкрила уразливість у своєму блозі і подякувала Google.

Дослідницька група визначила п'ять типів атак, які можуть статися із-за вразливостей. Згідно з повідомленнями, уразливості можуть дозволити третім сторонам отримувати “конфіденційну особисту інформацію про звички користувача при перегляді”.

MacBook Air
MacBook Air

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.