Нещодавно Кейт Адамс, старший віце-президент і головний юрисконсульт Apple, заявила в інтерв'ю, що повага до приватного життя та безпеки - це спосіб зробити світ краще. Вона сказала, що те, що запускає Apple, спочатку буде враховувати не економічні вигоди і скільки вона запрацює, а питання про те, які продукти потрібні людям і який вплив вони зроблять після використання продукту.

Стів Джобс
Стів Джобс

“Ми завжди твердо підтримували наші принципи і завжди захищали наші переконання. Звичайно, ми також зобов'язані дотримуватися законів скрізь. У певних межах обладнання має бути захищене і безпечно”, - сказала Кейт Адамс.

“Наш засновник Стів Джобс і генеральний директор Тім Кук дуже піклуються про конфіденційність. Протягом більше десяти років безпеку особистих даних була нашою основною цінністю. І ми хочемо переконатися, що технологія використовується здоровим способом”.

Однак принцип захисту конфіденційності Apple іноді використовується злочинцями. Оскільки в iMessage немає блокування і фільтрації ключових слів, деякі злочинці використовують це простір для відправки спам-повідомлень користувачам Apple iPhone з метою отримання прибутку.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тім Кук - глава Apple
Тім Кук - глава Apple

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.