Додаток-гра, яка доручає користувачам поширення смертоносного вірусу по всьому світу, набирає популярність в Китаї під час спалаху коронавіруса.

У середу, через вісім років після її виходу, гра стала самим продаваним додатком в Китаї.

Деякі гравці вважають, що люди скачують гру, щоб впоратися зі страхами, пов'язаними з вірусом. У грі необхідно грати в ролі вірусу, поступово модифікуючи і поширюючись по всьому світу, і головною метою є знищення людства.

Чума

Що стосується реальних подій, коронавірус вже вбив щонайменше 17 людей в країні і заразив понад 500 осіб.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Розроблена британською компанією Ndemic Creations, стратегічна гра Plague Inc ставить користувача під контроль хвороби, яку він повинен перетворити в глобальну пандемію, перш ніж наукове співтовариство зможе розробити ліки.

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.