Майже два тижні тому ми дізналися, що Google працює над власною технологією за типом AirDrop, рідної системою передачі файлів на Android. Це технологія бездротового зв'язку, яка працює без необхідності установки додатків. Це те, що ми спостерігаємо на телефонах Huawei і Honor протягом багатьох років, і інші компанії також працюють на альтернативами для своїх пристроїв. “AirDrop” від Google здається найбільш привабливим, так як ця технологія буде впроваджена в Android.

Саме розробників XDA вдалося змусити його працювати на різних пристроях. Звичайно, поки що невідомо, коли новинка з'явиться на всіх сучасних смартфонах, але це лише питання часу.

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Нагадаємо, що експерти оцінили роботу камери iPhone 11. Повідомляється, що компанія не змогла здивувати експертів новим смартфоном, і він займає далеко не лідируючі позиції в рейтингу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Google знайшла купу вразливостей в додатках від Apple. У браузері Safari виявили купу вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випадково злила дані 250 мільйонів користувачів. Схоже, у компанії з'явилися великі проблеми.