Боротьба Huawei проти США, пов'язана із забороною на торгівлю, не закінчується. Однак компанія, схоже, отримала тимчасову відстрочку, оскільки пропозиція США про подальше обмеження продажу Huawei Technologies викликало заперечення адміністрації Трампа.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Міністр торгівлі США Уілбур Росс заявив у четвер, що розробляються нові правила, які ще більше обмежать американські компанії від поставок Huawei. Тим не менш, правила протистоять думку міністерства оборони США.

Блокування обмежень на Huawei відбувається в Міністерстві оборони США, розділяючи ті ж побоювання, що Qualcomm і інші постачальники США кажуть Білого дому, що блокування торгівлі з Huawei призведе до скорочення доходів, які можуть бути використані для подальших досліджень продукту.

Huawei Nova 6, gizchina
Huawei Nova 6, gizchina

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нові правила ускладнять продаж американським компаніям Huawei з їх зарубіжних підприємств. Деякі американські фірми торгують з Huawei навіть після заборони, користуючись пільгами, якщо більша частина робіт по створенню продуктів відбувається за межами США. Нинішній поріг, що дозволяє продажу, вступає в силу, коли 75 відсотків роботи відбувається за кордоном, але адміністрація в даний час обговорює питання про збільшення цього показника до 90 відсотків.

Нагадаємо, що компанія Motorola готова випустити на ринок черговий флагман. Звичайно, це не гнучкий смартфон, але новинку точно буде користуватися величезною популярністю.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple не хоче відмовлятися від технології зарядки Lightning у своїх пристроях. Компанія впевнена, що такі рішення тільки сповільнюють прогрес і створення нових технологій.

Також Знай.uа повідомляв, що гра Cyberpunk 2077 розчарувала фанатів - вихід майбутньої гри перенесли на вересень цього року, так що геймерам доведеться почекати.