У 2020 році компанія Apple має намір представити рекордну кількість нових смартфонів, серед яких буде компактна версія iPhone 12 під назвою mini.

У минулому Apple була сумно відома тим, що відмовлялася зрушити з місця і використовувати мобільні тренди. Проте останнім часом, схоже, в Apple все більше прагнуть вирватися з цієї форми, особливо коли справа доходить до дизайну і розмірів iPhone. Це почалося з пропозиції iPhone 6 Plus більшого розміру, а потім з пропозицією трьох моделей iPhone в одній партії.

Схоже, що в цьому році Apple зробить все можливе і зможе анонсувати чотири iPhone у вересні, що разом із виходом iPhone SE 2 чи iPhone 9 в березні, означатиме, що у 2020 році буде випущено п'ять телефонів.

Це досить цікавий відхід від усталеної практики Apple, але LetsGoDigital, схоже, впевнений в отриманій неофіційній інформації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Згідно з інформацією, четвертим мушкетером в лінійці Apple в 2020 році буде "міні" версія, назву якої ще не встановлено. Цей 5,4-дюймовий iPhone 12 буде відрізнятися від iPhone SE 2, маючи функції та дизайн, який нагадує iPhone 12, а не iPhone 8. Інші три моделі включають в себе 6,1-дюймову базову модель iPhone, 6,1-дюймову модель iPhone Pro. і 6,7-дюймовий iPhone Pro Макс.

Незважаючи на те, що iPhone 12 і iPhone 12 Pro однакові за розміром, вони, як повідомляється, будуть розрізнятися за кількістю камер - дві і три відповідно. IPhone 12 Pro і Pro Max будуть мати три камери, третя, ймовірно, телеоб'єктив.

Всі чотири iPhone будуть мати дисплеї 5G і 120 Гц, що звучить майже ідеально. Це, безсумнівно, призведе до збільшення цін, що, принаймні, на рівні практики Apple.

Нагадаємо, компанія Apple представить бюджетник iPhone 9 вже в кінці зими