Останній коронавірус (2019-нКоВ), спустошуючого Китай, став загрозою для всіх. Анти-коронавирусные маски і рукавички в даний час є дуже важливим товаром в Китаї. Зараз люди з нетерпінням чекають, коли компанії, яким довіряють, придумають ці товари. У відповідь на необхідність Xiaomi недавно випустила лікувально-хірургічну маску. Тим не менше, після того, як маска з'явилася на полицях раніше сьогодні, величезний трафік зламав сервер сайту Xiaomi Youpin.

Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел
Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел

Кожна пачка маски продається за 39,9 юанів (6 доларів). Кожна упаковка містить 20 масок, і кожна маска має окрему упаковку.

Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел
Коронавірус в Китаї, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.