Після пожежі в Австралії світ зіткнувся з черговою катастрофою епідемії в Ухані. І хоча весь світ робить все можливе, щоб допомогти людям в Ухані і Китаї, перебувати там все ще небезпечно. Ось чому деякі компанії встановлюють обмеження перед своїми співробітниками на поїздки в Китай. Сьогодні The Verge повідомила, що Facebook і Razer (відома своїм ігровим обладнанням) стали однією з перших американських технологічних компаній, яка заборонила поїздки співробітників в Китай.

коронавірус у Китаї, фото: Delfi
коронавірус у Китаї, фото: Delfi

У той же час Bloomberg повідомляє, що Facebook припинить поїздки всіх другорядних співробітників в Китай. І компанія також повідомила співробітників, які нещодавно повернулися з Китаю, щоб вони тимчасово працювали з дому. До речі, Facebook має офіси в Китаї і використовує китайських постачальників для виробництва гарнітури віртуальної реальності Oculus та пристрої відеочату Portal.

Коронавірус з Китаю, фото 24 канал
Коронавірус з Китаю, фото 24 канал

Здається, що поточні продукти Facebook не будуть порушені. Але переїзд працівників може призвести до інженерних затримок на майбутніх пристроях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.