Хоча ситуація Huawei зі Сполученими Штатами все ще робить неможливим включення додатків і послуг Google в нові телефони, бренд, схоже, не подає у відставку та продовжує працювати над новими пристроями. На даний момент три моделі серії Huawei P40 показали публіці в мережі. Тепер інсайдери дізналися ціни на майбутні флагмани, які точно здивують публіці.

Рік за роком ми бачимо, як різні бренди приєднуються до тенденції підвищення цін на свої телефони. Проте, компанія вирішила піти іншим шляхом.

За словами інсайдерів Huawei змінила стратегію і знизила ціни на серію Huawei P40 порівняно зі своїми попередниками. Насамперед, ми пам'ятаємо офіційні ціни продажу Huawei P30 і P30 Pro: 799 і 999 євро відповідно для базових версій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Експерти повідомляють, що ціни на Huawei P40 будуть в районі від 599 до 1000 євро.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.