DxOLabs останнім часом переглядає більше телефонів середнього рівня. Кілька тижнів тому вони випустили огляд для Nokia 7.2, а тепер пішли огляду Redmi Note 8 Pro.

Redmi Note 8 Pro є флагманом лінійки Redmi Note. Він був запущений в минулому році як перший пристрій з процесором MediaTek Helio G90T. Тим не менш, по продуктивності камера поступається показникам декількох смартфонів, у тому числі випущених у 2016 році.

Redmi Note 8, gizchina

DxOMark дав Redmi Note 8 Pro загальний бал у 84 бали, що ставить його під Nokia 7.2 і Samsung Galaxy A50.

Redmi Note 8 Pro має чотири задні камери, одна з яких - камера 64MP f / 1.9. Він також має 8-мегапіксельну надширококутним камеру, 2-мегапіксельну макро-камеру і 2-мегапіксельний датчик глибини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Redmi Note 8, gizchina

Оцінка розбита на 87 балів за фотографію і 78 балів за відео. В огляді йдеться, що навіть з камерою високого дозволу на знімках не вистачає дрібних деталей.

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.