Warcraft III не потребує представлення. Це одна з кращих стратегій в реальному часі, коли-небудь створених, і вона зробила революцію в жанрі ще в 2002 році. Вона не тільки пропонувала відмінні бойові і тактичні прийоми, але також розповідала дивно зворушливу історію з різних точок зору. Не схоже, що розробник Blizzard Entertainment працює над новою грою з цієї серії, але тепер ви можете грати в Warcraft III: Reforged з сучасною графікою на нових пристроях.

Warcraft III
Warcraft III

У минулому році на BlizzCon 2018 був оголошений оновлений Warcraft III: Reforged. Крім надання кінематографічних роликів, які докладно розповідають історію, яку ми всі знаємо, кадри геймплея, демонструють кришталево чисті візуальні ефекти і інші поліпшення, вразили всіх.

warcraft 3 reforged

Однак, після виходу гра розчарувала геймерів з-за величезної кількості помилок.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.