Виробничі потужності Toyota Motor Corp в Китаї будуть закриті до 9 лютого, повідомив японський автовиробник в середу у відповідь на поширення нового коронавіруса після різкого зростання смертності. Схоже, вірус набирає обертів, так як до нього максимально серйозно ставляться навіть виробники.

Toyota RAV4 trd
Toyota RAV4 trd

Toyota, яка управляє заводами в таких регіонах, як північний місто Тяньцзінь і південна провінція Гуандун, заявила, що закриття після місячних новорічних свят відповідало транспортним блокуваннях, в деяких місцях, а також оцінює ситуацію з поставками запчастин.

Toyota RAV4 trd
Toyota RAV4 trd

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.