У грудні Microsoft представила функцію дзвінків з вашого ПК. Насправді це можливо через додаток “Ваш телефон”. У той час ця функція була доступна тільки користувачам Windows Insiders. Тепер Microsoft офіційно запускає цю функцію для користувачів Windows 10.

Windows 10, gizchina

Microsoft Your Phone доступно для всіх телефонів iOS і Android. Тим не менш, продуктивність програми більш помітна в флагманських смартфонах з Android (таких як Samsung Galaxy Note 10). Крім того, функція телефонної галереї у додатку також була оптимізована. Тепер користувачі можуть використовувати сенсорний екран на ПК для взаємодії з телефоном. У той же час, він також підтримує дві SIM-карти, сповіщення про нові повідомлення, стан батареї, видимість шпалер ПК, підтримку стилуса і функції копіювання і вставки на різних пристроях. Ця функція позбавляє користувачів від багатозадачності на різних пристроях, і ви можете підключитися до свого телефону і ПК.

Windows 10, gizchina

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.