В нових iPhone 11 Pro з'явилася нова функція, яку Apple пообіцяла випустити під час презентації. Функція дозволяє знімати одночасно відео відразу з двох камер - фронтальної і основний.

Ця функція надходить в App Store сьогодні у формі додатка DoubleTake. Про

У теорії, це дозволить знімати незвичайні відео, а також стане в нагоді для справжніх екстремалів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нова функція iPhone 11, gizchina

Нагадаємо, що компанія Google вирішила створити аналогічне додаток AirDrop, але для смартфонів Android. Це додаток дозволить передавати дані між смартфонами максимально зручним способом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готова представити новинку iPhone 9. Інсайдери повідомляють, що новинка з'явиться на публіці вже в березні цього року.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила останнє оновлення для WIndows 7. Компанія відмовилася від підтримки цієї легендарної ОС.