Побутові прилади і аксесуари від Xiaomi вже популярні на ринку, і ви можете знайти тонни різних категорій з урахуванням ваших уподобань. Сьогодні на ринку з'явилася 3D бритва Xiaomi SO WHITE ES03.

XIAOMI SO WHITE ES3, gizchina

Новинка оснащена унікальною плаваючою 3D-бритвою з трьома меншими головками і подвійним кільцем з японської сталі. Бритва також має індикатор для очищення, ємність акумулятора 600 мАч протягом приблизно 60 хвилин автономної роботи або просту зарядку через USB-кабель. Новинка також захищена від попадання вологи. До речі, цінник вас точно порадує - $21,99.

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.