Військово-морські сили України планують отримати ще три катери класу Island в 2021 році.

кораблі ВМС
кораблі ВМС

У ВМС ЗС України ведуться переговори з представниками США про передачу патрульних катерів типу Island. Якщо все пройде гладко, Україна отримає кілька сучасних катерів для патрулювання прилеглих вод.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім передачі катерів, переговори ведуться і про навчання екіпажів за рахунок іноземної сторони, а також можливості додаткової підготовки на базі військової частини Берегової охорони США в р. Балтімор українських інструкторів, які зможуть навчати військових України.

ВМС США
ВМС США

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.