Apple тільки що опублікувала фінансові результати за останній квартал 2019 року, таким чином пропонуючи погляд на продажу в святковий сезон. Прибуток на акцію і доходи перевищують оцінки.

Apple і її генеральний директор Тім Кук можуть пишатися хорошими показниками, досягнутими в основному завдяки дуже гарним показникам продажів iPhone 11 і AirPods, які домінували на ринку в святкові дні.

Співробітник Apple, фото woldemar
Співробітник Apple, фото woldemar

Аналітики очікували, що прибуток складе 88,43 мільярда доларів, а прибуток на акцію - 4,54 долара. Apple вдалося піти далі з цифрами в 91,8 мільярда і 4,99 долара. Загальний чистий прибуток склав 22,24 млрд доларів, збільшившись на 11% у порівнянні з попереднім кварталом. Тому Тім Кук вітав успіх бренду: “Ми дуже раді повідомити про кращому кварталі в історії Apple, обумовленому високим попитом на наші моделі iPhone 11 і iPhone 11 Pro і абсолютним рекордом для наших послуг і аксесуарів”.

Apple, Цензор
Apple, Цензор

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Toyota припиняє виробництво авто. Причиною цього рішення стало поширення коронавіруса, з-за якого поставки деталей

Як повідомляв Знай.uа компанія Alibaba запатентувала власний гнучкий смартфон. В теорії компанія може випустити цей девайс, тим самим заявивши про себе на ринку смартфонів.

Також Знай.uа повідомляв, що відомий антивірус злив дані мільйонів користувачів стороннім компаніям. Звичайно ж, мова йде про конфіденційної інформації користувачів.