Тепер ми можемо сказати, що 2020 рік офіційно розпочався, зрештою, Apple була притягнута до суду через звинувачення в порушенні патенту. Згідно зі звітом, проблема Apple була викликана не самим собою, а одним з його постачальників. Суд присудив Каліфорнійського технологічного інституту (CalTech) компенсацію від Apple і Broadcom в розмірі 1,1 мільярда доларів за порушення патентів CalTech по Wi-Fi.

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

Apple заплатить основну частину, яка становить 837,8 мільйона доларів, у той час як Broadcom повинен заплатити 270,2 мільйона доларів. Згідно Apple, компанія “просто непрямої стороною”. Це очевидний привід перекласти провину на Broadcom. Компанія вже планує оскаржити вирок так само, як і Broadcom.

Apple, 112 Україна
Apple, 112 Україна

Ніхто з них не хоче оплачувати цей рахунок. Але також варто зазначити, що цієї події, ймовірно, буде недостатньо, щоб похитнути відносини між Apple і Broadcom. Ще минулого тижня виробник чіпів підписав угоду на 15 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft запровадила цікаву функцію в роботу системи Windows 10. Тепер користувачі можуть робити дзвінки за допомогою комп'ютера.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi готує до виходу унікальний смартфон Mi Mix 10, який точно стане популярним завдяки своїй ціні і топовим характеристиками. Правда, коли покажуть новинку - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що iOS 13 користується величезною популярністю. Повідомляється, що нова ОС встановлена на більшості сучасних смартфонів, що говорить про вдалу збірці.