У електрокарів Tesla вже є розвинутий штучний інтелект, який здатен у багатьох випадків обходитися без допомоги водія.

Однак Tesla намагається використовувати більше штучного інтелекту в своєму бізнесі. Два роки тому автовиробник найняв Андрія Карпати для керівництва командою, яка займається комп'ютерним зором та ШІ, і з того часу команда продовжує розширяти свій штат.

Основне використання штучного інтелекту в Tesla полягає у розвитку здатності до самостійного кермування.

Сьогодні електрокари Tesla завдяки ШІ чудово розпізнають навколишні об'єкти. Те, що бачить штучний інтелект Tesla з увімкненим автопілотом показали у короткому відеоролику:

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що американські закони зобов'язують автовиробників оснащувати динаміками всі перспективні електромобілі, які на малій швидкості переміщаються майже безшумно і представляють серйозну небезпеку для пішоходів.

У відповідь Ілон Маск заявив, що "автомобілі Tesla скоро заговорять з людьми, якщо захочете" та навіть продемонстрував,я к це буде виглядати.

Нагадаємо, Ілон Маск навчить електрокари Tesla "розмовляти" з пішоходами

Як повідомляв портал Знай.ua, електрокар Tesla зняв, як його кузов дряпали ключем

Також Знай.ua писав, назвали дату виходу електрокар від Xaiomi