Після декількох місяців чуток і витоків про Samsung Galaxy Z Flip, ми нарешті вперше поглянули на довгоочікуваний розкладний телефон від Samsung.

Як ми бачимо на відео вище, опублікованому відомим витоком Беном Гескином, перший у своєму роді телефон RAZR від Samsung показали у всій своїй красі.

Samsung Galaxy Z Flip насправді виглядає точно так само, як у витоках, які з'являлися в мережі раніше.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор
Samsung Galaxy Fold, фото: Інформатор

Наприклад, ми знаходимо дуже великий дисплей без товстої нижній панелі, на відміну від дизайну Motorola RAZR. Смартфон від Samsung виглядає більш вишуканим, адже рамки навколо екрану порівняно невеликі.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.