У Apple немає кращих технічних послуг в галузі. Якщо у інших виробників є служби підтримки, то з Apple справи йдуть інакше.

За законом, кожна велика технологічна компанія повинна мати штатних помічників по телефону, щоб обговорити все, з чим у вас виникли проблеми.

Apple, InfoResist
Apple, InfoResist

Схоже, що в майбутньому легендарний сервіс Apple може стати ще краще завдяки новій опції ремонту на дому в деяких містах. Apple працює з авторизованим постачальником послуг Go Tech Services. Apple хоче, щоб вони повільно впроваджували сервіс, щоб забезпечити якість і високий рівень професіоналізму.

Вчора новий сервіс був представлений MacRumors, який зазначив, що “варіанти ремонту на місці доступні через авторизованого постачальника послуг Apple Go Tech Services, який обіцяє відремонтувати ваш пристрій у вас вдома або в офісі”. Звучить дуже круто, але в Україні така послуга навряд чи буде доступною найближчим часом.

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Apple, Цензор
Apple, Цензор

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.