HiCare більше не буде таким, яким ви його пам'ятаєте. Додаток Huawei, призначене для підтримки клієнтів, насправді є темою нового і важливого оновлення, яке змінить свої функції, залишивши пропоновану послугу без змін.

Huawei Nova 6, gizchina
Huawei Nova 6, gizchina

Нова версія (10.1.1.305) доступна в AppGallery, магазині додатків, що належить китайському гіганту. Фактично, це приносить глибоко оновлений користувальницький інтерфейс, але також і зміну імені: він більше не буде називатися HiCare.

Причина такої зміни курсу не зовсім ясна, ймовірно, це пов'язано з нової, більше широкої стратегії, яку Huawei планує реалізувати, щоб зарекомендувати себе як незалежний гігант в секторі смартфонів. Нижче ви знайдете повний список змін нового оновлення.

Huawei додаток підтримки, gizchina

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.