Через два роки Microsoft оголосила, що кількість пристроїв з Windows 10 перевищило показник в мільярд. Незважаючи на цю “невелику” затримку, вона залишається найбільш використовуваної настільної операційною системою в світі. Ця ОС набагато попереду MacOS і Linux.

Windows Core OS
Windows Core OS

У вересні минулого року Microsoft оголосила, що вона досягла 900 мільйонів користувачів по всьому світу. Знадобилося всього 5 місяців, щоб досягти вирішального рубежу.

Коли в 2015 році була випущена Windows 10, ми пам'ятаємо анонс Microsoft, який передбачав досягти мільярда завантажень “протягом 2-3 років”. Подивимося, якою ця ОС буде в майбутньому, так як Microsoft точно не зупиниться на досягнутому.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.