Сьогодні Xiaomi Mijia оголосила, що запустить ручну електричну викрутку Mijia в краудфандінге Xiaomi Mall/Xiaomi House. За новинку попросять всього лише 21 долар.

MIJIA HAND-HELD ELECTRIC SCREWDRIVER, gizchina

З офіційних рекламних матеріалів видно, що форма електричної викрутки Mijia hand-in-one відрізняється від звичайної ручної або електричної викрутки. Зокрема, частина ручки довші і товщі. Ручна електрична викрутка Mijia має вагу близько 185 грам, використовує біт з легованої сталі S2 і має біт завдовжки 50 мм. Згідно з повідомленнями, ця електрична викрутка може повністю вдарити більш ніж на 180 гвинтів при повній зарядці.

Як електрична викрутка, цей продукт живиться від акумуляторної батареї ємністю 1500 маг. Ручна електрична викрутка Mijia використовує рукоятку, яка підтримує захист від перевантаження по струму, перенапруги, перегріву і короткого замикання під час зарядки. Коли рівень заряду батареї нижче 20%, натискання індикатора кнопки буде блимати протягом 5 секунд.

MIJIA HAND-HELD ELECTRIC SCREWDRIVER, gizchina

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.