Сьогодні BlackBerry Mobile оголосила через Twitter, що TCL припинить продавати телефони BlackBerry 31 серпня 2020 року. Простіше кажучи, це означає кінець епохи.

BlackBerry Key2 LE
BlackBerry Key2 LE

BlackBerry Mobile сказала, що “ми з жалем повідомляємо вам, що з 31 серпня 2020 року TCL Communications більше не буде продавати мобільні пристрої під брендом BlackBerry. У той же час TCL Communications не буде мати права проектувати, виробляти або продавати будь-які нові мобільні пристрої BlackBerry”.

Ще в грудні 2016 року TCL оголосила, що отримала право розробляти і продавати смартфони під брендом BlackBerry. У той час це вважалося захоплюючим відродженням давно улюбленого бренда BlackBerry. Пізніше TCL послідовно випустила BlackBerry Keyone, Motion, KEY2 і KEY2 LE і інші смартфони марки BlackBerry. Серед них серія смартфонів KEY привернула велику увагу, тому що вони об'єднали культовий дизайн BlackBerry (фізична клавіатура) з плоским склом (сенсорний екран).

Blackberry, gizchina

Популярні новини зараз
Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Втім, цей виробник вже не буде випускати нові гаджети, як і підтримувати свої пристрої.

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.