DxOMark - відоме агентство по оцінці камер, яке нещодавно поширило свою практику на перевірку аудіо в смартфонах. Нещодавно експерти оцінили якість аудіо в Xiaomi CC9 Pro. За даними команди DxOMark, аудіо оцінка Xiaomi CC9 Pro Premium Edition складає 54 бали. Це відносно низький показник серед пристроїв, які вже тестували. Загальна продуктивність одного динаміка Xiaomi CC9 Pro Premium Edition досить хороша. Тим не менш, звукове поле вузьке, незбалансоване, а басів вкрай недостатньо. Крім того, звук сильно спотворюється при максимальній гучності. Однак при м'якій або номінальної гучності втрати звуку дуже незначні.

XIAOMI CC9 PRO PREMIUM EDITION, gizchina

Команда DxOMark вважає, що найбільш очевидним недоліком Xiaomi CC9 Pro Premium Edition є один динамік. Ця конфігурація робить звучання неприродним при відтворенні музики і фільмів, а також може викликати проблеми при грі. Крім того, цей пристрій також має недоліки, такі як недостатній бас, записана стереофонічна інверсія і серйозні викривлення при максимальній гучності.

XIAOMI CC9 PRO PREMIUM EDITION, gizchina

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Популярні новини зараз
Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.