Ви запустили останнє оновлення Windows 10 і зіткнулися з помилкою роботи ОС? Помилка полягає в оновленні, випущеному Microsoft 28 січня 2020 року. Для деяких користувачів додаткове накопичувальне оновлення Windows 10 KB4532695 викликає різні проблеми нестабільності і критичні помилки BSOD (синій екран смерті).

Windows 10
Windows 10

Інші користувачі також мали проблеми зі звуком і драйверами. Останній необов'язковий патч Windows 10 KB4532695 був випущений в якості виправлення деяких помилок, які створили попереднє оновлення. У цьому випадку користувачі скаржилися на проблеми з пошуком у провіднику.

Проте, мабуть, останній патч не справляється з основним завданням вирішення проблем провідника. Але скоріше сприяв появі подальших помилок.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Причин, за якими ми отримуємо синій екран помилки, багато. Але у випадку update 10 KB4532695, швидше за все, причина знаходиться на рівні драйвера, можливо, несумісна або з якоюсь внутрішньою помилкою, можливо, також через пошкодження системи реєстру.

Звичайно ж, компанія пообіцяла все оперативно виправити, але такі випадки вже буденність для Microsoft, враховуючи кількість постійних помилок.

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.