Китай нещодавно був вражений небезпечною епідемією, викликаної новою породою коронавіруса. Відомо, що інфекція викликає пневмонію і навіть призвела до кількох десятків смертей в країні Південно-Східної Азії. За цей час багато виробників закрили виробничі лінії, фабрики та інші галузі з більшою робочою силою. Тим не менше, кілька китайських виробників чіпів і Huawei продовжують працювати.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

Ці китайські фірми продовжують виробляти деталі та вироби, незважаючи на те, що місцевий уряд закликає припинити роботу в деяких містах і провінціях. Аналогічним чином, Huawei відновила власне виробництво продуктів, у тому числі побутової техніки, смартфонів і навіть обладнання для мережевих операторів, незалежно від триваючої спалаху.

Huawei, ITC.ua
Huawei, ITC.ua

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.