останнім часом Apple стала помітною фігурою в категорії дійсно бездротових навушників. Здається малоймовірним, що бренд смартфонів є основним гравцем в індустрії мобільних пристроїв, але AirPods користуються величезною популярністю. Це призвело до того, що багато людей обожнюють цей продукт, але стільки ж і критиків продукції. Тим не менше, ніхто не пішов так далеко, як бариста, який відмовив у подачі кави клієнту тільки тому, що він носив AirPods від Apple.

AirPods Pro, Лайфхакер
AirPods Pro, Лайфхакер

За словами самого клієнта, він був “біля стійки кафе, і касир не прийняв моє замовлення, поки я не зняв свій AirPod! І навушник був тільки в одному вусі!”. Іншими словами, бариста відмовив в обслуговуванні із-за того, що носили тільки один навушник AirPod. Як повідомляється, коли клієнт прийняв відповідні заходи, відповідь був заснований на соціально-моральних принципах.

AirPods Pro
AirPods Pro

Зазвичай вважається, що це погані манери чи грубість, коли хтось розмовляє з іншою людиною, використовуючи навушники. Це означає, що люди сприймають це як небажаний знак або як наслідок того, що людина, що знаходиться перед вами, не приділяє повної уваги.

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.