Офіційно 4 лютого визнано днем народження Facebook. Ми зібрали цікаві факти про цю соцмережі, про яких ви не знали.

Facebook
Facebook

  • Всі любителі кіно обов'язково повинні це знати до того, як з'явився Facebook, Цукерберг запустив Facemash, досить сумнівну платформу, яка оцінювала жінок в кампусі за їх запалу.
  • Фільм Девіда Фінчера 2010 року “Соціальна мережа” встановив прямий зв'язок між Facemash і ранніми версіями Thefacebook.com або того, що зараз відомо як Facebook. Але Цукерберг відкинув це твердження, заявивши, що Facemash “насправді не має ніякого відношення до Facebook”.
  • минулого разу, коли ми перевіряли зірку мадридського “Реала”, Кріштіану Роналду тримав назву “найулюбленішою” сторінки в Facebook; до нього була колумбійська співачка Шакіра.
  • останнім часом команда Цукерберга експериментує з приховуванням функції “Мені подобається” в своєму сімействі програм.
  • Ви не можете заблокувати Марка Цукерберга на Facebook.
  • Кнопка "Мені подобається" в Facebook була запущена в 2009 році. Ця функція отримала подальший розвиток у 2016 році у вигляді кнопок реакції, в тому числі “любов”, “хаха”, “сумно”, “вау” і “злий”.
  • З моменту свого запуску в 2004 році технологічна компанія здійснила безліч придбань, в тому числі уклала угоду з WhatsApp (у 2014 році) та Instagram (у 2012 році). В даний час компанія навіть розгорнула брендинг в своєму сімействі програм.
  • В 2018 році засновник Facebook Марк Цукерберг опинився на порозі шторму з-за зловживання даними. Він стикався з тиском з усіх боків з-за скандального скандалу з Cambridge Analytica, який привів його до дачі показань перед Конгресом.
  • Більше 600 000 спроб зламати Facebook відбуваються щодня.

Facebook
Facebook

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.