Китайський виробничий гігант Xiaomi останнім часом дуже активно використовує патенти. Багато з його недавніх патентів не схожі на технології, які з'являться на ринку найближчим часом. Нещодавно в мережі з'явився патент Xiaomi з дизайном відкидний камери.

Патент Xiaomi, gizchina

Згідно з інформацією Китайського відомства інтелектуальної власності (CNIPA), патент був поданий на початку 2018 року і нещодавно був схвалений. Патент Xiaomi показує, що модуль камери на задній панелі телефону можна скласти спереду. Цей смартфон демонструє рішення, яке не потребує виїмці або отворі для фронтальної камери.

Патент Xiaomi, gizchina

Патент також показує різні положення модуля камери, деякі в середині, а деякі ліворуч. В іншому, патент також показує, що в телефоні є кнопка регулювання гучності і кнопка живлення з правого боку. Правда, коли такий смартфон з'явиться на ринку - невідомо.

Популярні новини зараз
Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.