Південнокорейський технологічний гігант Samsung Electronics тимчасово закриває свій флагманський магазин Samsung Experience в Шанхаї на тлі зростаючої стурбованості з приводу поширення смертельного коронавіруса. Звіт був вперше опублікований південнокорейської медійної мережею Yonhap News Agency. Магазин Samsung Experience площею 800 квадратних метрів в Шанхаї був відкритий у жовтні 2019 року. Це спроба переосмислити продажі смартфонів і сервісне обслуговування.

Samsung Galaxy A10
Samsung Galaxy A10

Згідно публікації, дія Samsung є попереджувальним кроком. Компанія має намір відновити роботу з 9 лютого, хоча дата може бути відкладена в залежності від ситуації в Китаї. З появою Уханьского коронавіруса багато OEM-виробники і постачальники ODM в Китаї припинили свою діяльність частково або повністю.

Samsung
Samsung

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.