В минулому році, в грудні, майже через 26 років після смерті горезвісного наркобарона, був випущений смартфон під назвою Pablo Escobar Fold 1. Смартфон, який претендує на довговічність, був представлений як найдешевший складаний телефон, стартова ціна якого склала 349 доларів.

Escobar Fold 1, gizchina
Escobar Fold 1, gizchina

Тепер компанія, натхненна Пабло Эскобаром, випустила новий складаний смартфон, який дуже схожий на Samsung Galaxy Fold - Escobar Fold 2. Однак замість цінника Galaxy Fold за 2000 доларів пристрій коштує всього 399 доларів.

Смартфон поставляється з 4,6-дюймовим зовнішнім дисплеєм, який відкривається і перетворюється в 7,3-дюймовий екран планшета. Як і у першого складного телефону Samsung, в цьому ж куті у правому куті є виріз для датчиків камери.

Escobar Fold 2 має трикамерну камеру на задній панелі, яка складається з 12-мегапіксельного ширококутного об'єктива, 12-мегапіксельного телеоб'єктиву і 16-мегапіксельного надширокої об'єктива. На лицьовій стороні він оснащений подвійною камерою з 8-мегапіксельним сенсором і 10-мегапіксельною камерою на розгорнутому дисплеї планшета.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Під капотом пристрій живиться від восьмиъядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855 і має батарею ємністю 4380 маг. На пристрої встановлена новітня операційна система Android 10.

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.