Ви запустили останнє оновлення Windows 10 і зіткнулися з помилкою роботи ОС? Помилка полягає в оновленні, випущеному Microsoft 28 січня 2020 року. Для деяких користувачів додаткове накопичувальне оновлення Windows 10 KB4532695 викликає різні проблеми нестабільності і критичні помилки BSOD (синій екран смерті).

Windows 10
Windows 10

Інші користувачі також мали проблеми зі звуком і драйверами. Останній необов'язковий патч Windows 10 KB4532695 був випущений в якості виправлення деяких помилок, які створили попереднє оновлення. У цьому випадку користувачі скаржилися на проблеми з пошуком у провіднику.

Проте, мабуть, останній патч не справляється з основним завданням вирішення проблем провідника. Але скоріше сприяв появі подальших помилок.

Windows 10
Windows 10

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Причин, за якими ми отримуємо синій екран помилки, багато. Але у випадку update 10 KB4532695, швидше за все, причина знаходиться на рівні драйвера, можливо, несумісна або з якоюсь внутрішньою помилкою, можливо, також через пошкодження системи реєстру.

Звичайно ж, компанія пообіцяла все оперативно виправити, але такі випадки вже буденність для Microsoft, враховуючи кількість постійних помилок.

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.