Колишній президент Xiaomi Group China і глава марки Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) розповів про складнощі, пов'язаних з розробкою технології швидкої підзарядки смартфонів Super Charge Turbo. Схоже, у компанії йде не все так гладко, як хотілося б користувачам.

Xiaomi CC9 Pro
Xiaomi CC9 Pro

Мова йде про систему, яка забезпечить потужність до 100 Вт. Це, наприклад, дозволить повністю заповнити запас енергії акумулятора ємністю 4000 мА·ч з 0 % до 100 % всього за 17 хвилин. Звичайно, такими показниками зараз не зможе похвалитися жоден із смартфонів.

Xiaomi Mi Mix Alpha
Xiaomi Mi Mix Alpha

За словами пана Вейбинга, практичне використання системи Super Charge Turbo пов'язане з рядом труднощів. Зокрема, велика потужність може призводити до втрати ємності акумуляторної батареї. Не секрет, що ресурс батареї не вічний, а швидка зарядка і без цього скоротить життя деталі.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.